Nuolniemellä kasvaneilla ja lapsuuden kesät viettäneillä on yhteinen unelma: maisemoida kylän pellot ja reunojen metsälaitumet takaisin kulttuurimaisemaksi. Kesällä 2012 lampaat aloittivat Lehtomaan torpalta ja Kauralammin kyläpellolta. Välissä on paljon pusikoituvia peltoja ja paljon työtä. Etkö tulisi mukaan?
maanantai 10. elokuuta 2015

Lammasjuhlat ja Nuolniemen kauppakeskuksen avajaiset

Kesäkiireitä on pitänyt, mutta tottakai meillä on lammasjuhlat ensi lauantaina! Lauri (Oikeesti Mimmi ja Teemu) lampaat keritsi, mutta

Tervetuloa lauantaina 15.8. kello 18.00 - 20.00
Tarjoamme teille (veloituksetta tietysti) lammaskaalia lampaidemme uusseelantilaisista serkuista. Kasvispataa herkille. Lammasvalokuvia muistoksi kotiin. Muurinpohjalettuja. Kahvia ja korvapuusteja. Lammasagilityä. Kyläraitin kanojen elämän seurantaa. Myös tietty kanien. Ja iittiläiset maatiaiskanat asettuvat Seppälään. Ankkoja näkyy varmasti ja fasaanejankin ehkä. Ellei lumikko ole syönyt niitä. Ja tietysti Elomatti ja Elomaija.

Olemme ylpeitä Nuolniemen Kauppakeskuksesta. Se on valmistunut juuri ja mahdollistaa kaupan valikoiman monipuolistumisen. Myytävänä on nyt limsaa, jätskiä ja kurpitsa. Valitettavasti vanhat kanat on vapautettu kylän raitille elämään onnellisia eläkepäiviä eikä uudet iittiläiset nuorikot muni kuin vasta lokakuussa. Mutta pärjätään näillä.

Meillä on viimevuotistakin hienompi näytelmä. Näytelmän nimi on tänään
"Puolikuu valaisee Pahan Ruhtinaan ja hyvien ihmisten kylän."

Se on hieno näytelmä, jonka päärooliin Juuso Salokoski on valmistautunut jo viime kesästä. Hän on pahan ruhtinas. Riina Räsänen on Ihana neito. Vinka on valkoinen ratsu. Anni Salenius-Niininen on harjoitellut Klenkan roolia, mutta uskoaksemme hän astuu lavalle keskiaikaisena yön ruhtinattarena. Toivomme Venla Heddan ilmestymistä, koska olemme Mäkitalon mailla. Ja Venla Hedda on mäkitalolaisia. Riikka Räsänen on Yön susi. Yllättävän kiltti. Ja katsotaan sitten vielä muita.

Meidän perheessä oli kevyttä myötähäpeän tunnetta viime vuoden näytelmässä. Se on myönnettävä. Se laajeni talven aikana koko perheeseen. Joten päätimme panostaa näytelmämme musiikkipuoleen. Perheemme lapsuuden ajan suosikki Puolikuu auttaa meitä selviämään lammasjuhlista väistelemättä. Luottavaisin mielin siis. Puolikuu on duona paikalla koko ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti