Nuolniemellä kasvaneilla ja lapsuuden kesät viettäneillä on yhteinen unelma: maisemoida kylän pellot ja reunojen metsälaitumet takaisin kulttuurimaisemaksi. Kesällä 2012 lampaat aloittivat Lehtomaan torpalta ja Kauralammin kyläpellolta. Välissä on paljon pusikoituvia peltoja ja paljon työtä. Etkö tulisi mukaan?
sunnuntai 16. elokuuta 2015

Anteeksi ja kiitos!

Tänä  vuonna lampaamme ovat viiletelleet pitkin kylän raitteja vähän väliä. Yleisimmin kiinnostava ollut Nikin Sakun piha. Se on toiminut myös loistavana puskurina seuraaville lähipihoille - Saku ja Timo ovat hyvin virkeitä lampaat aidanylitykseen aktivoivan iltasyönnin aikana. Mustaviinimarja tuntuu maistuvan todella mukavasti.

Nyt kävi niin, että minulla ei ole kuvia edes Pahan Ruhtinaasta ja Punahilkasta. Eikä oikein koko juhlasta. Mutta onneksi on Nikke.

Anni Salenius-Niininen oli niin kiltti Punahilkkana. Näytelmän aikana hän muuttui... 

... melkoisen viekottelevaksi...

... jopa Pahan Ruhtinaan (ja kyllä myös Juuso Salokosken) pauloihinsa.


Tänään EloMaija ja EloMatti päättivät urakkansa omassa kotikylässään Nuolniemellä.
 Jouko Mälelä on muuttanut elämänsä aikana kuusi kertaa.
Mutta kaikki kerrat oman synnyinkotinsa seinien sisällä Nuolniemen ydinkeskustassa.
Seppälän Teemu juhlapaikalla. Aika saman näköinen kuin arkena.

Meidän lapsilla ei ole ollut lastenlauluja. On ollut vain Puolikuu. Herrat osallistuivat hienosti näytelmään, vaikka päätin olla pelästyttämättä heitä lammashaalla ja näytelmäsuorituksella etukäteen. Oli kuulemma omituisin keikkapaikka ikinä.
Ihan hyviä tyttöjä kasvoi, vaikka lastenlaulut korvattiin Puolikuulla.

Meillä oli lammasagility. Hienosti ovat Räsäsen ladyt koko kesän lampaita kouluttaneet. Agilitylampaat nauttivat esityksestä omassa pikkuaitauksessaan. Iso katras lähti tavan mukaan Huttumäellä heti ensimmäisten vieraiden saapuessa.

Adora ja Salamarakkautta.
Kuvia jos saisin... näin illan aikana monta kameraa, jaana.utti@tamora.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti