Nuolniemellä kasvaneilla ja lapsuuden kesät viettäneillä on yhteinen unelma: maisemoida kylän pellot ja reunojen metsälaitumet takaisin kulttuurimaisemaksi. Kesällä 2012 lampaat aloittivat Lehtomaan torpalta ja Kauralammin kyläpellolta. Välissä on paljon pusikoituvia peltoja ja paljon työtä. Etkö tulisi mukaan?
sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Ihan kun tulisi kesä!

Seppopässi järjesti meille aika mukavasti kevättöitä. Kun vielä on talon maalaus menossa, niin aika vilkasta. Onneksi meillä on ammattilaisen otteen lammaskatraamme kanssa. Vai mitä?
Teemu hoitaa lampaiden sorkat. Yllättävän näppärästi se käy, vaikka työasentoa voisi joku pitää ... outona?
 
Olemme kevytkerinneet lampapaita Fiskarseilla. Aurinkoinen päivä pakotti ulos lampolasta ja Mäntyharjuun ostamaan keritsemistelinettä. Valikoimat olivat niukat ja päädyimme mahdollisesti Mimmiä viehättävään väritykseen. Aika hieno tuli, vaikka itse sanonkin. Mutta ihan näyttäisi tiineeltä? Eikö vain?


Talo pitää maalata. Onneksi on kunnolla työvoimaa. Kaiksi äiditöntä karitsaa kulkee mieluusti mukana. Riina ja Riikka ovat opettaneet lammasagilityä. Ne kulkevat kylillä tyttöjen perässä pitkin hankia. Mutta nousseet krookukset kiinnostaa enemmän talon korjaukseen osallistuminen.

Seuraava kerittävä söi kaikki kaurat odottaessaan minua ja fiskarsseja. Täss se nauttii Riinasta, auringosta ja juottopireistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti