Nuolniemellä kasvaneilla ja lapsuuden kesät viettäneillä on yhteinen unelma: maisemoida kylän pellot ja reunojen metsälaitumet takaisin kulttuurimaisemaksi. Kesällä 2012 lampaat aloittivat Lehtomaan torpalta ja Kauralammin kyläpellolta. Välissä on paljon pusikoituvia peltoja ja paljon työtä. Etkö tulisi mukaan?
sunnuntai 3. elokuuta 2014

Lauri lampaa kerisee - tervetuloa kaikki mukaan juhlimaan!

Elokuussa oli lammasjuhlat. Ne olilauantaina 9. elokuuta kello 19.00. Nuolniemnetiellä. Siinä Seppälän ja Mäkitalon paikkeilla. Kaikki ovat tervetulleita. Itse asiassa tarvitsemme erityisesti lauluintoisia mukaan. Jos jollain on kitara, haitari, viulu, nokkahuilu, huuliharppu tai kattilankannet, ne kannattaa ottaa mukaan. Meillä nimittäin oli musiikin suhteen haasteita. Aholan Sinikka ja Mouhun Sirkka toivoivat viime vuonna musiikkia. Me yritimme kaikkemme, mutta bändit toisensa jälkeen peruivat. Meillä oli käsissämme ongelma, jota edes Vanhasen Niilo ei pystynyt  ratkaisemaan. Semmoisia emme olleet aiemmin kohdannet. Ei musiikkia. Mutta näppärinä lammaspaimenina teimme nopeasti musiikkinäytelmän:

Se on todella jännittävä. Voit tutustua siihen klikkaamalla oikealla olevasta tekstistä Seppälän Teemu Pinterestissä. Viimeisen tauluna siellä on näytelmän nimi.

Meillä on hieno näytelmä. Mutta laulajat ovat enemmän innokkaita kuin taidokkaita. Säestystä ei ole. Tarvitsemme teidät kaikki laulamaan mukaan, esiintymislavalle ja muutenkin. Alla on luettelo mukana olevista lauluista. Luotamme melko paljon naapurin Anjaan, marttoihin ja Erkkoon ukulelen kanssa. Odotamme Mäkitalon Saria ja kaikkia muita. Hannelinin Marjutin Ranskalaiset korot olisi ihana...

Laulut (lupaan käsikirjoitttaa mukaan suosikkisi heti):Ei kommentteja:

Lähetä kommentti