Nuolniemellä kasvaneilla ja lapsuuden kesät viettäneillä on yhteinen unelma: maisemoida kylän pellot ja reunojen metsälaitumet takaisin kulttuurimaisemaksi. Kesällä 2012 lampaat aloittivat Lehtomaan torpalta ja Kauralammin kyläpellolta. Välissä on paljon pusikoituvia peltoja ja paljon työtä. Etkö tulisi mukaan?
lauantai 19. huhtikuuta 2014

Nuolniemen kylän ensimmäinen kauppa ikinäSeppälän aitan kulmalla avautui Seppälän kauppa. Sieltä saa kananmunia ja varpaanvälivillaa. Kananmunat ovat rakkaudella kasvatettujen kanojen rakkaudella kasvattamia. Ensimmäisenä päivänä kauppa kävi niin hyvin, että melko varmasti saa joka päivä juuri sinä päivänä munittuja munia koko kesän. Niillä on luultavasti suuria terveysvaikutuksia. Ei kuitenkaan niin suuria kuin varpaanvälivillalla. Se taas parantaa kaikki mahdolliset sairaudet.

Kauppapaikkana Nuolniemen kyläraitti ei ole kaikkein todennäköisimmin kannattava. Siksi kaupassa saa maksaa ihan mitä vaan. Taskun pohjalta löytyneet kolikot tai vanha leipä lampaille kelpaa oikein hyvin. Kauppa on auki aina. Siitä vaan myymälätiskiltä otat mitä tarvitset ja sujautat kolikot laatikkoon tai leivät saaviin. Tai molemmat.

Pääsiäisenaikaan myymälässä oli ostorajoitus, vain yksi kananmuna per henkilö. saa ostaa vaikka kaikki munat kulhosta, jota kanat täyttävät yleensä aamuisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti