Nuolniemellä kasvaneilla ja lapsuuden kesät viettäneillä on yhteinen unelma: maisemoida kylän pellot ja reunojen metsälaitumet takaisin kulttuurimaisemaksi. Kesällä 2012 lampaat aloittivat Lehtomaan torpalta ja Kauralammin kyläpellolta. Välissä on paljon pusikoituvia peltoja ja paljon työtä. Etkö tulisi mukaan?
sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kevätaurinko paistaa -uusille lammasfarmareille myös

Olen viettänyt viime viikkoja pohjoisessa ja lähden sinne taas tiistaina. Ennen matkoja tuntuu hurjalta lähteä niin kauas. Mutta ei voi mitään. Siellä on häkellyttävää. Viime viikolla olin Taivalkoskella. Tekemisen tahto on kyllä uskomattoman hienoa. Mutta hienoa on maisemakin. Kevät ei ole yhtään hassumpaa ja kohta se on täällä. Melkein yhtä hienona.

Taivalkosken aamupäivää viime viikolla. Kevät tulee ehkä sitten sieltä.


Kohta tulee pääsiäinen. Tai siihen voi valmistautua jo käymällä hakemassa Kinnistä Sakulta ja Minnalta viirisäisen munia. Sakun numero on 040 5110845.

Kuudella euerolla ostin paketin ja laitoin vähän tiimarinauhoja päälle. Voiko
pääsiäistä ajatella ilman näitä?

Uusia lammasfarmasreita on Lammasarmarit-välilehdellä. Voit alustavasti tutustua heihin siellä ennen kuin tapaat heidät lammashakakatselmuksessa keväällä. Milloinko? Yhtään ei voi tietää. Pitää vähän katsella Juuson aikatauluja. Mutta aika pian varmasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti